Főoldal

A Szombathelyre érkezőket számtalan turisztikai látványosság és kikapcsolódást nyújtó programok várják.

Mindenekelőtt a történelmi belváros, a jellegzetes barokk épületek, a római kor feltárt maradványai, szabadtéri, állandó- és vándorkiállítások vonzóvá és egyedivé teszik városunkat.

Hagyományosan megrendezésre kerülő fesztiválok - Savaria Karnevál, Bartók Fesztivál és Szeminárium, Urbanisztikai Nyári Egyetem, Márton Napi Vásár, Lamantin Jazz Fesztivál stb. – nyújtanak kiváló lehetőséget a feltöltődésre, kikapcsolódásra.

A Kalandváros egyedülálló lehetőséget nyújt a gyermekkel érkezők számára az ország egyik legkedveltebb, modern játszóparkjaként. A 3-12 éves korosztály számára egész napra szóló felfedeznivalót talál minden kisgyermekes család.

A Savaria Karnevál évről évre megújuló forgataga néhány napra visszarepíti a városlakókat és minden Szombathelyre érkező vendéget az időben: jelmezes felvonulása elhalad hotelünk előtt. Kicsik és nagyok fantáziáját egyaránt megmozgatja a karnevál, melynek ideje alatt egyre többen öltenek magukra korhű ruhákat, jelmezeket.

Fedezze fel Ön is családjával, barátaival az ezeréves várost! Minden évszakban tartogat meglepetéseket, melyek élhetővé, vonzóvá és érdekessé teszik az idelátogatók számára.

Igényesen kialakított szobákkal várjuk vendégeinket ... Kóstolja meg konyhánk különleges fogásait Külső helyszínen vállajuk rendezvények lebonyolítását.

Aktuális